Terasz árnyékolók

Pergola árnyékolás: (Bioklimatikus pergolák)

Akár önálló lábakon álló, akár meglévő falsíkok közé telepítettk megoldásban gondolkodunk, kertek illetve teraszok teljes vagy részleges árnyékolására is lehetőség van. Egyedi vagy gyári megoldások, vízelvezető lamellás szerkezetek melyek speciális technológiának köszönhetően a legnagyobb esőzésben is szárazzá teszik teraszunkat, miközben igényünk szerint szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. A legújabb trendek szerinti letisztult formaviláguk nem pusztán hűsítő árnyékot ad, hangulatot és stílust is teremt kertünkben, verandánkon.

Az innovatív lamellás-teraszárnyékoló rendszer tetejét alkotó almelláinak dőlészöge állítható, és zárt állapotban teljes mértékben vízhatlan. Még heves záporok esetén is hatékonyan vezetik el a rejtett vízelvezető csatornák a csapadékot a pillérekbe. Amikor eső után kinyitjuk a lamellákat, a csapadék elvezető rendszer a még rajtuk maradt vizet is az oldalsó csatornákba vezeti, hogy megvédje bútorainkat a lecsöppenő csapadéktól.

Telepítés módjai:

Szabadon álló: 4 lábbal szerelve
Egy külső falhoz illesztve: 1; 2 vagy 3 lábbal felszerelve
Falak közé telepítve: lábak nélkül
Meglévő szerkezetre építve

Termékpalettáink közt egyaránt elérhetőek a Renson Algrave, Carmague illetve a Gredex SkyCloud Bioklimatikus pergola rendszerei de saját egyedi gyártású, a helyszínhez igazodó megoldásokat is alkalmazunk.