Szúnyogháló

Szúnyogháló

A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy ingatlannak. Biztosítják a szabad légáramlást a házban és kívül tartják a nem kívánt apró betolakodókat. Szinte bármilyen nyílászáróra lehet ma már szúnyoghálót szerelni, legyen az ajtó vagy ablak. Választhatunk fix, eltolható, rolós vagy akár a hagyományos zsanéros típusok közül. A szürke üvegszál hálónak köszönhetően az emberi szem számára alig láthatóak, így minimális mértékben korlátozzák csak a kilátást. A háló kapható még fehér és fekete színben is de már rendelhető különösen erős nagyobb kártevők (patkány) vagy kisállatok (cica) kint vagy bent tartására is. Korszerű rendszereink alumínium kerettel készülnek a benne lévő üvegszálas teflonbevonatú hálóval szinte korlátlanná teszi időtartamát. Újdonságain közé tartozik a pliszés rendszerű szúnyoghálók melyet leginkább ajtók megvédésére használunk. Kezelése könnyű, gyerekek számára is ideális. A szúnyoghálók kereti alapban fehér vagy barna színből készülnek de ral. színskála szerint bármilyen színre színterezhetőek.

Leggyakoribb szúnyogháló típusok

Fix műanyagkeretes szúnyogháló:15 x 25mm-es műanyag keretbe (fehér színben) üvegszálas teflonbevonatú hálóval (szürke,antracit színben), fixen 4 csavarral az ablakra vagy redőnyre rögzítve.

Fix alukeretes szúnyogháló: 7 x 25mm vagy 20 x 22mm-es alumínium profilra(fehér v barna v kívánt színre színterezve) üvegszálas teflonbevonatú hálóval, szemből az ablakra vagy a redőnyre rögzítve.

Lehúzható műanyag keretes szúnyogháló: 20 x 30mm-es műanyag profilú keret(fehér színben) föntről lefele húzható üvegszálas teflonbevonatú hálóval, szemből az ablakra vagy a redőnyre rögzítve.

Lehúzható alumínium keretes szúnyogháló: 20 x 30mm-es alumínium profilú keret(fehér v barna v kívánt színre színterezve) föntről lefele mozgatva, üvegszálas teflonbevonatú hálóval, szemből az ablakra vagy a redőnyre rögzítve

Vízszintes mozgatású: leginkább ajtókra, 20 x 30mm-es alumínium profilú keret(fehér v barna v kívánt színre színterezve) függőleges tokból oldalsó mozgatással, mágneses beakasztással, üvegszálas teflonbevonatú hálóval, szemből az ablakra vagy a redőnyre rögzítve.

Nyílóajtó: a már megszokott hagyományos felépítésű működtetésű szerkezet, vastag szinte elnyűhetetlen 20 x50mm-es alumínium profiból, üvegszálas teflonbevonatú hálóval, új bepattanós záróval! alulra rugdosó kérhető (kisgyerekek esetén különösen ajánlott nagyban megnöveli az élettartamot)

Tolóajtó: nagyobb kétszárnyú ajtókra, fix keretben (sínben) egymás előtti görgős mozgatással, üvegszálas teflonbevonatú hálóval. Egyszerű szerkezet, kopó alkatrészek hiányában szinte korlátlan élettartammal. Egy mozdulattal kivehetőek ajtók ezért télre vagy ha nagyobb tárgyat kell ki- vagy bevinni akkor egy mozdulattal eltávolíthatóak.