Speciális árnyékolók

Speciális árnyékolók

Külső reluxa vagy más néven Zsalúzia
Ez az árnyékoló a hagyományos reluxák továbbfejlesztett változata. Az ablak elé kerülve, bentről kézi tekerőkaros vagy motoros mozgatással működtetjük. Külső árnyékoló lévén rendkívül hatékony a zsalúziák lamellái visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet. A külső reluxa lamellái merevségét a szélek peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. Motorizálásával egész rendszerekhez csatlakoztatható de szél fényérzékelővel ellátva teljesen automatizálható. Nagyobb épületek esetén a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők!

Ablak Fólia:
Ablakok fóliázása egyre népszerűbb elterjedtebb már hazánkban is. Többnyire az üveg belső felületére kerülve a hő nagy részét kin tartva akadályozza meg az épület szobáinak felmelegedését. Leggyakrabban hővédő tükrös, matt, tej, biztonsági fóliákat használunk, látható és szinte láthatatlan kivitelben egyaránt, ami egyedivé különlegessé népszerűvé teszi a fóliákat. A biztonsági fóliákat a MABISZ teljeskörű vagyonvédelemnek ismeri el, a rács kiváltására is tökéletesen alkalmas. A fóliák élettartama szinte korlátlan, semmilyen karbantartást nem igényel.

Ablak napellenző:
Ez egy olyan megoldás, mely árnyékol, mégis enged be fényt és még a házat is öltözteti. Családi házak és irodák esetében a tökéletes megoldás az ablak napellenző. A textil, valamint a tok színét a ház homlokzatához, a környezet színeihez igazíthatjuk! Kézi tekerőkaros valamint motoros kivitelben is könnyen mozgatható minden épülethez jól illeszkedik. Szél fényérzékelővel ellátva teljesen automatizálttá válik.

Ollókaros napellenző:
Az ollókaros napellenzők leginkább nagy területek árnyékolására ajánljuk. Elsősorban a szálloda- és vendéglátóipar számára, de nagyobb teraszok árnyékolásári is tökéletesen alkalmas. Önálló tartószerkezeten, kétirányú kinyúlással vagy falra szerelve. Szerkezete rendkívül egyszerű. Csapos mozgató elemei szinte minden környezeti hatásnak ellenállnak, szinte korlátlan az élettartama! Szerkezete színterezett a RAL skála bármely színére. Az ollókaros napellenzőket a napellenzőknél már bemutatott kiváló minőségű Satler vászonnal forgalmazzuk. Ezeknél az árnyékolóknál nem ritka a 10méteres vagy annál nagyobb szélesség akár 5méteres kinyúlással.

Veranda árnyékoló:
A télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek az árnyékolására. Belső és külső megoldás egyaránt létezik belőle. A belső télikert árnyékoló egy semmire sem hasonlító szerkezet mely mediterrán hangulatot kölcsönöz télikertjének. A külső veranda árnyékoló, erős bármilyen színre színterezett tokozattal és lefutósínnel rendelkezik. Fixen rögzített váza lehetővé teszi szélnek jobban kitett helyeken történő alkalmazását is. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. Ponyváját napellenzőknél már bemutatott kiváló minőségű Satler vászonnal, vagy az csapadékot jobban bíró PVC anyaggal forgalmazzuk. Kívánságra, vagy gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített, vagy önálló lábakon álló rendszert is biztosítani tudunk.

Speciális árnyékolók:
A speciális árnyékolók kategóriájába tartoznak még azok az árnyékolók is amik valójában még nem léteznek tömeggyártásban, a megrendelők különös igényei vagy a felszerelendő hely különleges formája elhelyezkedése miatt egyedileg tervezzük és gyártjuk le. Cégünk az egyedi megoldásokra is teljesen nyitott a tervezéstől a gyártáson keresztül a felszerelésig minden folyamatot vállal.

Nem árnyékolók

Rács:
Kitűnő és esztétikus megoldás irodákhoz, garázsokhoz, üzletekhez. Az alumínium rács szerkezet több színben is kapható, melynek köszönhetően a belső és külső környezethez igényeihez igazítható.

SMO-KING:
A 2012-es jogszabályi szigorítások következtében, a dohányzás kiszorult a munkahelyek, éttermek, bárok és szórakozóhelyek falai közül. Ennek az új helyzetnek a megoldására hívtuk életre a Smo-King dohányzó kabinokat. Az építmény szétszedhetőségének, felhúzhatóságának, és mobilitásának köszönhetően nem igényel külön építési engedélyt. Egyedi igényeknek és környezeti specialitásoknak megfelelően kialakítható kisméretű térfedés kiváló védelmet és kényelmet nyújt a vendéglátó ipari egységek dohányzó látogatói számára.

Függöny karnisok:
Alumínium karnisok, kovácsoltvas karnisok minden típusa. Mennyezetre, homlokzatra szerelhető íves-boltíves kivitelben egyaránt és kiegészítőik. Előnyei: különösen könnyű működtetés (ráncigálás nélkül mozgatható), folyamatos alkatrész utánpótlás (kisebb meghibásodás esetén nem kell újat vásárolni).

Harmonika ajtók:
A már jól ismert termék főleg lakótelepi lakásokban vagy irodákban alkalmazzák, de mindenhol hasznos lehet ahol kicsi az ajtónyílás vagy a nyílóajtó működése nagyon zavaró lenne. Térelválasztásra is alkalmas.