Napellenző

Napellenző

A világ minden táján egyaránt használt árnyékoló rendszer a napellenző, hasznos és dekoratív kiegészítői mind a családi házak teraszainak, lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari létesítmények kerthelyiségeinek. A Napellenzők a Földközi-tenger országaitól Ausztráliáig a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is megállják helyüket. A szerkezetek tartósak, az anyagok sokáig megtartják eredeti szépségüket. A kiengedett napellenző ponyvája megtöri a nap égető sugarait, a ponyva alatt fújdogáló szellő kimozgatja a meleg levegőt így állandó hűs időt kölcsönöz az alatta lévőknek.

Minden termékünk biztonságos kivitelű, az utolsó csavarig magas minőségű anyagból készült, ami vásárlóink hosszú távú érdekeit szolgálja. Kültéri szerkezeteknél elengedhetetlen a rozsdamentes alkatrészek használata, így még a csavarok is rozsdamentesek. Napellenzőinkhez cégünk az Osztrák ISO 9001 minősítésű Satler ponyvát használja, ami Európa legelterjedtebb napellenző ponyvája, ellenáll a káros UV sugárzásnak és védett a gombásodás ellen!

Nagyon fontos, hogy minden termékünkhöz 10 éves alkatrész utánpótlás garanciát biztosítunk. A multi cégek olcsó Kínai termékeket kínálnak, amik árban kedvezőnek tűnnek, de silány minőségűek és meghibásodás esetén semmilyen alkatrész nem beszerezhető. Ponyváik választéka gyér, gyakran átengedik a káros sugarakat. Napellenzőink skálája az egyszerűbb típustól a legbonyolultabb legkülönlegesebb kivitelig egyaránt megtalálható.

Rendelhető extra felszerelések:
motorizálás
távvezérlés
szélérzékelő
fényérzékelő
dekorvilágítás
terasz fűtés
hűtés
digitálisan nyomtatható ponyva
ponyva feliratozás